Leuk dat je busvervoer bij onlinetraveltickets.nl hebt geboekt. Je zult onwaarschijnlijk vragen hebben over het vervoer naar CM Circuit park Zandvoort.

Vraag:

Ik heb dinsdag 30 augustus een mail ontvangen met de opstaptijd en plaats, echter kreeg ik woensdag een mail met excuses dat ik nog geen informatie ontvangen heb?

Antwoord:

De mail van dinsdag 30 augustus is correct, er zijn ook bezoekers die zaterdag en zondag hebben geboekt en zij hadden op dat moment nog geen mail ontvangen.

Vraag:

In de mail met opstaptijd en plaats staat de naam van de Jumbo vestiging en daar achter weer een bushalte. Waar moet ik nu opstappen?

Antwoord:

Jumbo is een van de sponsors van het raceweekend en vele bezoekers stappen bij een Jumbo vestiging op. Echter is er niet bij elke Jumbo is een bushalte, vandaar dat een bushalte in de buurt is gezocht. U stapt dus op bij de bushalte die genoemd is.

Vraag:

Ik wil nog tickets voor 1 van de dagen bijboeken.

Antwoord:

We zijn helaas helemaal uitverkocht.

Vraag:

In de mail van de super friday staat dat de bus om 4.30 vertrekt, klopt die tijd wel?

Antwoord:

Deze tijd klopt, vrijdag is een gewone werkdag voor velen en dan is het ook altijd drukker op de weg. Er zitten een paar stops in de route en het is in de morgen altijd druk. Er is dus rekening gehouden met met woon-werkverkeer, drukte op de weg, bezoekers die het hele weekend rondom Zandvoort zitten en het volle programma op de vrijdag. (Het begint al om 8.45). Stel dat de bus 1,5 uur later vertrekt, in de file beland en dat je een deel van het programma mist, dat zou veel vervelender zijn dan een uurtje eerder je bed uit toch?

Vraag:

Kan ik mijn spullen in de bus achterlaten?

Antwoord:

Het is mogelijk spullen in de bus achter te laten, dit is op eigen risico. De bus wordt afgesloten en is vanaf 18.15 weer toegankelijk. Tussentijds toegang tot de bus is NIET mogelijk.

Vraag:

Ik ben slecht ter been en heb voor de lange loopafstanden een rolstoel, kan ik deze in het ruim van de bus kwijt?

Antwoord:

De rolstoel kan opgeborgen worden in het ruim van de bus.

Vraag:

Ik heb een boterham mee en een thermoskan met koffie, mag ik deze nuttigen in de bus?

Antwoord:

Eten en drinken is toegestaan mits het geen vette hap is. Op de terugreis zijn mensen geneigd nog even een portie kibbeling te halen, dit is niet toegestaan. De buschauffeur heeft een hele sterke neus en die ruikt direct als je een portie kibbeling onder je shirt/jas hebt.

Vraag:

De bus vertrekt om 19.00 uur, waarom vertrekt de bus zo vroeg?

Antwoord:

De tijden van vertrek van de bussen zijn door de hoofdorganisatie bepaald. Hier hebben wij geen zeggenschap in.

 Vraag:

Kan de route worden aangepast want de halte waar ik opstap is letterlijk om de hoek van de straat en dat scheelt mij een stuk lopen.Of de bus rijdt over de snelweg langs een carpoolplaats waar ik makkelijk kan parkeren.

Antwoord:

De route kan niet worden aangepast, de opstapplaatsen zijn bekeken dat er met een bus gereden kan worden.

Vraag:

Ik heb de bus gemist, kan ik ergens anders opstappen?

Antwoord:

Nee dit is niet mogelijk, alle bussen zijn volgeboekt en het is niet mogelijk in een bus te stappen die ook toevallig jouw bestemming op gaat.

Vraag:

Ik heb voor vrijdag bustickets besteld maar ik vind het veel te vroeg vertrekken en wil ze annuleren. Krijg ik mijn geld terug?

Antwoord:

Er is geen restitutie als u de tickets annuleert omdat u het vertrek te vroeg vindt. Tenzij uw opstaphalte verplaatst is naar een andere halte, dan krijgt u het aankoopbedrag terug minus de boekingskosten. Stuur in dat geval een mailtje met de ticketinformatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.